personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Wijchen?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Heeft u in de omgeving van Wijchen behoefte aan de hulp van een vakkundige loodgieter of dakdekker bij een daklekkage, het leggen van de dakbedekking op een plat dak of een dakgoot reparatie? BaVo Totaal Onderhoud B.V. staat graag voor u klaar. Wij helpen met dakonderhoud en kunnen de lekkage aan uw dak op een nette manier verhelpen. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Lees dan direct verder of neem contact op met ons dakbedekkingsbedrijf. Wij komen dan langs voor een goed uitgevoerde dakgoot reparatie in Wijchen.

Voorkom daklekkage met een inspectie in Wijchen

Wilt u een lekkage aan uw dak voorkomen? Dan is het verstandig om regelmatig een dakdekker in te schakelen voor een grondige inspectie. Door het dak te laten controleren, kunnen kleine lekkages gemakkelijk worden opgespoord. Een daklekkage wordt vaak te laat opgemerkt, doordat u er binnen eerst niks van merkt. Hierdoor kan houtrot ontstaan en kunnen de kosten hoog oplopen. Een vrijblijvende inspectie kan deze kosten voorkomen. Heeft u toch te maken gekregen met een daklekkage? Of is uw dak beschadigd? Wij helpen u graag met een dak reparatie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Kies voor EPBD, POCB of Bitumen dakbedekking

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van een dakrenovatie, dakgoot reparatie of ander onderhoud aan uw dak. Wij weten met ieder type dak raad. Van EPDM daken, POCB daken, Bitumen daken tot PVC daken, wij weten hoe we u het beste kunnen helpen. Heeft u behoefte aan nieuwe dakbedekking? Maar weet u niet welke type dakbedekking het beste aansluit bij uw woning? Wij adviseren u graag. Ga bijvoorbeeld voor duurzame EPDM dakbedekking of POCB dakbedekking. Ook voor de renovatie van een pannendak kunt u in Wijchen bij ons aankloppen.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Onze loodgieter bij een dakgoot reparatie

Kies voor onze diensten wanneer u behoefte heeft aan een vakkundige loodgieter. Wij kunnen uw lekkages netjes verhelpen en een verstopte dakgoot oplossen. Kies bijvoorbeeld voor onze permanente oplossing. Hierbij zetten wij een rooster in uw dakgoot, zodat het regenwater ongehinderd weg kan stromen. Meer weten over de mogelijkheden? Benader ons vanuit Wijchen.

Neem contact op met onze dakdekker vanuit Wijchen

Wilt u meer te weten komen over de diensten van onze loodgieter of dakdekker? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06-18067230 of u mailt naar info@bavototaalonderhoud.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier op de website. U kunt dan rekenen op onze hulp in de vorm van een dakgoot reparatie of loodgieterswerk in Wijchen.

dakdekker-den-bosch