personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Veenendaal?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Bavo Totaalonderhoud is expert in dakwerkzaamheden in Veenendaal en omgeving. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit lekkages opsporen, dakgoot reparatie, dakbedekking, dakonderhoud en daken renoveren. Ons dakdekkersbedrijf heeft flink wat ervaring met diverse dakbedekkingen voor plat dak zoals bitumen, EPBD, POCB en pannendaken. Wat ons uniek maakt in vergelijking met andere dakdekkersbedrijven, is dat we ervaren dakdekkers en loodgieters in dienst hebben die altijd streven naar optimale kwaliteit. Onze kwaliteit is onder andere gewaarborgd door de verschillende keurmerken van ons bedrijf. Tevens zijn wij gespecialiseerd in meerdere dakbedekkingen en lood- en zinkwerk. Onze offertes zijn altijd transparant en eerlijk. Als laatste kunt u ons 24 uur per dag contacteren wanneer u last heeft van een daklekkage in Veenendaal.

Snel een dakdekker ter plaatse bij daklekkages

U kunt ons inschakelen voor uw pannendak in Veenendaal, maar ook voor de dakbedekking van uw plat dak. Zoals EPBD, bitumen of POCB dakbedekking. Heeft u een daklekkage opgemerkt? Wij komen graag in Veenendaal langs voor de dak reparatie. U kunt ons 24 uur per dag telefonische bereiken of het online contactformulier invullen. Het streven is binnen 24 uur bij u op de stoep te staan, zodat we de lekkage snel kunnen opsporen en verhelpen. Ons dakdekkersbedrijf voert ook dakonderhoud en -renovatie uit. Weet u niet zo goed hoe de huidige staat van uw dak in Veenendaal is? Laat ons dan langskomen voor een grondige inspectie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Advies in dakbedekkingen op plat dak en onderhoud

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Moet er binnenkort een nieuw dak bij u geplaatst worden en weet u nog niet zo goed welke dakbedekking u wilt voor uw plat dak? Ons dakdekkersbedrijf adviseert u graag over de mogelijkheden. Als u ons hiervoor inschakelt, zal een professioneel adviseur bij u in Veenendaal een kijkje komen nemen. Vervolgens wordt de situatie geïnventariseerd en zullen de mogelijkheden aan u voorgelegd worden. Tevens wordt aangegeven wat voor u de voor- of nadelen van de verschillende dakbedekkingen zoals dakpannen of bitumen, POCB of EPBD voor plat dak. Als ons dakdekkersbedrijf het dak mag leggen, wordt ervoor gezorgd dat dit zo onderhoudsvriendelijk en duurzaam mogelijk gebeurt.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

U kunt ons ook bellen voor lekkages in huis en dakgoot reparatie

Is uw dakgoot beschadigd in Veenendaal? Ons dakdekkersbedrijf is u graag van dienst voor dakgoot reparatie en dakgoot preventie. Onze preventie bestaat uit een rooster in uw dakgoot dat voorkomt dat deze verstopt en beschadigd raakt. Heeft u een lekkage in huis? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Bij ons zijn deskundige en ervaren loodgieters werkzaam! U kunt ons bereiken vanuit Veenendaal op: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch