personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Tiel?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Wanneer u BaVo Totaal Onderhoud inschakelt voor uw dak in Tiel, krijgt u vakmannen ter plaatse met ervaring, kennis en liefde voor het vak. Bij ons zijn gepassioneerde dakdekkers en loodgieters in dienst. Heeft u een daklekkage in Tiel? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Ons dakdekkers zullen de lekkage met gemak opsporen en vakkundig voor u oplossen. Andere diensten die wij leveren, naast dak reparatie, zijn dakisolatie, daken aanleggen, dakonderhoud en dakreiniging. De dakbedekkingen waarmee wij overweg kunnen: bitumen, POCB en EPBD dakbedekkingen en pannendak. Heeft u een lekkage in huis of zijn er andere loodgieterswerkzaamheden nodig? Dan kunt u rekenen op de expertise van onze loodgieters.

In Tiel een dakgoot reparatie nodig?

U weet wellicht vast wel dat het nodig is om van tijd tot tijd uw dakgoot te reinigen in Tiel. Zo voorkomt u verstopping of beschadiging. Beschadiging kan optreden door vuiligheid in de dakgoot en door storm. Heeft uw goot een beschadiging opgelopen? Schakel ons dakdekkersbedrijf dan in voor dakgoot reparatie. Het is verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Wij kunnen u tevens laten kennismaken met onze dakgoot preventie. Dit is een handig rooster dat alle troep opvangt zodat uw dakgoot bijna niet meer verstopt raakt. Het resultaat: weinig onderhoud (zoals dakgoot schoonmaken), minder onderhoudskosten en een kleinere kans op schade! Onze roosters zijn geschikt voor iedere dakgoot.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Specialisatie in diverse soorten dakbedekkingen

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Ons dakdekkersbedrijf heeft in Tiel en omstreken al veel ervaring opgedaan in diverse dakwerkzaamheden zoals het aanleggen van daken, dakbedekkingen verzorgen, dak reparatie en dakonderhoud. Heeft u een pannendak? Of heeft u een plat dak met POCB, EPBD of bitumen dakbedekking? BaVo Totaal Onderhoud kan alle werkzaamheden aan uw dak verrichten. Als u ons benadert voor werkzaamheden voeren we een inventarisatie uit bij u in Tiel. Vervolgens ontvangt u van ons een transparante en eerlijke offerte, zodat u precies weet hoe hoog de kosten zijn. U komt bij ons dakdekkersbedrijf niet voor vervelende verrassingen te staan. U kunt wél altijd rekenen op hoge kwaliteit en subliem vakmanschap.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

In Tiel een loodgieter of dakdekkers nodig? Wij helpen u graag!

Bestaande klanten en nieuwe klanten in Tiel kunnen dag en nacht op onze dienstverlening vertrouwen. Of u ons nu midden in de nacht contacteert voor een daklekkage of om 6.00 uur ’s ochtends: wij zorgen dat we bereikbaar zijn. Zo kunnen we snel bij u ter plaatse zijn voor een dak reparatie of andere werkzaamheden aan uw pannendak of dakbedekking van plat dak, zoals bitumen, POCB en EPBD. Ons telefoonnummer: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch