personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Rhenen?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

In Rhenen en omstreken is BaVo Totaal Onderhoud dé expert in dakwerkzaamheden. Denk aan daken renoveren, dakonderhoud, dakbedekking, dakgoot reparatie en daklekkages opsporen. Of u nu een plat dak heeft met POCB, EPDM of bitumen dakbedekking of een pannendak: onze dakdekkers hebben ruime ervaring in elke dakbedekking. Waarom u voor ons dakdekkersbedrijf zou moeten kiezen? Wij hebben professionele loodgieters en dakdekkers in dienst. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat kunt u terugzien in de diverse keurmerken van ons bedrijf. Tevens zijn wij voor onze klanten 24 uur per dag beschikbaar voor daklekkages. Lood- en zinkwerk en meerdere dakbedekkingen vallen allemaal onder onze specialisatie. En als laatste: wij bieden onze klanten in Rhenen eerlijke en transparante offertes.

Bij daklekkages snel een dakdekker ter plaatse

In Rhenen kunt u ons bellen voor werkzaamheden aan uw pannendak of voor de dakbedekkingen van uw plat dak. Denk aan POCB, bitumen en EPBD dakbedekking. Last van een daklekkage? Voor de dak reparatie komen we snel naar u in Rhenen toe. Ons contactformulier en telefoonnummer is 24 uur per dag te bereiken. Om uw lekkage snel te kunnen opsporen en oplossen, proberen we altijd binnen 24 uur voor uw deur te staan. U kunt ons ook bellen voor dakrenovatie en dakonderhoud. Twijfelt u of uw dak in Rhenen nog wel in goede staat is? Vraag dan een gratis dakinspectie aan bij ons dakdekkersbedrijf.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Deskundig advies omtrent dakbedekkingen en onderhoud

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Twijfelt u nog over welk soort dakbedekking u wilt voor uw plat dak? Als u op zoek bent naar professioneel advies over de mogelijkheden en de soorten dakbedekkingen die het beste bij uw woning in Rhenen passen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige adviseur komt bij u langs om uw situatie te inventariseren. De mogelijkheden en voor- en nadelen van diverse dakbedekkingen worden aan uw voorgelegd. Samen met u worden de verschillende dakbedekkingen besproken zoals bitumen, EPBD, POCB dakbedekking voor een plat dak en een pannendak. Heeft u een keuze kunnen maken? Onze dakdekkers zullen er dan voor zorgen dat uw dak onderhoudsvriendelijk en duurzaam wordt gelegd.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Schakel ons ook in voor een dakgoot reparatie of bij lekkages in huis

Is in Rhenen uw dakgoot beschadigd? Voor goede dakgoot reparatie en dakgoot preventie is ons dakdekkersbedrijf zeker een goede keuze. Door middel van een rooster in de dakgoot kunt u voorkomen dat deze beschadigt of verstopt raakt. In huis een lekkage? Ook dan staan we voor u klaar, want ons bedrijf heeft naast dakdekkers ook ervaren loodgieters tot uw beschikking. Bel gerust vanuit Rhenen: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch