BaVo Totaal Onderhoud

Wie zijn wij?

Daniël Baks – algemeen directeur


Als all-round installatie monteur heb ik al 25 jaar ervaring mogen op doen. In de jaren zijn er meerdere vakken geleerd waaronder loodgieter en dakdekker. Waarom wij een eigen bedrijf zijn gestart is heel simpel, we willen de vakkennis en onze service graag overbrengen bij onze klanten.

Kevin van de Vorst – algemeen Directeur


In de 8 jaar dat ik werkzaam ben als dakdekker heb ik al aardig wat ervaring op mogen doen. De particuliere sector is toch zeker het mooiste om in te werken vanwege de diversiteit die daar is. Het contact met de klant staat hoog in het vaandel en wij garanderen de beste service, op maat voor de klant.

  • Daniel Baks
    Daniel Baks Eigenaar / Dakdekker / Installatie Monteur
  • Kevin van de Vorst
    Kevin van de Vorst Eigenaar / Dakdekker

BaVo Totaal Onderhoud B.V. , dakdekkers met ervaring

BaVo Totaal Onderhoud B.V. is uw professionele dakdekker, gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden in Brabant, Midden- en Zuid-Nederland.
Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 06-18067230 of via het contactformulier op deze website.

Onze offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt ook profiteren van onze unieke gratis dakinspectie. Bij daklekkage is één van de dakdekkers van BaVo Totaal Onderhoud B.V binnen 24 uur aanwezig om de lekkage op te sporen en te repareren. Naast daklekkage zijn wij gespecialiseerd in het volledige dakonderhoud, variërend van van het aanleggen van nieuwe daken tot dakbedekking, dakisolatie of dakreiniging. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lood- en zinkwerk.

Wat wij doen

Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in een groot deel van Nederland. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. Eén partij voor al uw vragen over installatietechniek.

  • Onze kennis

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen.

  • Wij doen het samen

Het merendeel van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners.

  • Wat mag u van ons verwachten?

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.

Vraag een gratis offerte aan!

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.