personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanIn Oss een goede loodgieter of dakdekker nodig?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Professionele en ervaren dakdekker of loodgieter nodig in Oss? Voor daklekkages, dak reparaties en het leggen van diverse soorten dakbedekkingen, komt BaVo Totaal Onderhoud graag bij u langs. Wij zijn ervaren in pannendaken en dakbedekkingen voor een plat dak zoals POCB dakbedekking, EPBD en bitumen. Bij ons werken dakdekkers, maar ook ervaren loodgieters. Daniël Baks en Kevin Vorst hebben BaVo Totaal Onderhoud opgericht. Zij waren beide al enige tijd werkzaam als dakdekker en de heer Baks ook als loodgieter. Met hun ervaring in het vak van maar liefst 30 jaar, hebben ze flink wat kennis opgebouwd om een goed bedrijf op te zetten. Zij bieden particulieren in Oss service op maat en vakmanschap

Laat in Oss uw daklekkage zorgvuldig repareren

Ons dakdekkersbedrijf staat voor u klaar wanneer u een lekkage opmerkt aan uw dak in Oss. Wacht nooit te lang met ons inschakelen, want vaak duurt het enige tijd voor een lekkage aan het dak wordt opgemerkt. Er kan dan al schade zijn ontstaan, zoals houtrot. De lekkage voor u opsporen wordt snel en vakkundig gedaan door onze dakdekkers.

U kunt ons dakdekkersbedrijf 24 uur per dag inschakelen om uw lekkage te verhelpen. Een goede manier om daklekkages te voorkomen, is regelmatig dakonderhoud. Ons dakdekkersbedrijf voert bij u in Oss graag het dakonderhoud uit. U kunt bij ons terecht wanneer u één van de volgende dakbedekkingen heeft: pannendak, bitumen of PVC dak, EPBD dak of POCB dakbedekking.

dakdekker-Oss

Zorgvuldige dakgoot reparatie door professionals

loodgieter-en-dakdekker-Oss

Uw dakgoot in Oss kan verstopt raken doordat er dagelijks van alles in terecht komt. Denk aan vogelnesten, bladeren en takjes. Het gevolg is dat uw dakgoot beschadigt en verstopt raakt. Zeker wanneer u niet met enige regelmaat uw dakgoten reinigt.

Als u een bedrijf zoekt voor zorgvuldige dakgoot reparatie, kunt u vertrouwen op de professionaliteit van BaVo Totaal Onderhoud. Wellicht heeft u ook interesse in onze handige dakgoot preventie. Wij plaatsen dan een rooster in uw dakgoot dat takjes, bladeren en andere troep kan opvangen. Dit kan erg goed helpen om beschadigingen aan uw dakgoot te voorkomen.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Een ervaren team van loodgieters en dakdekkers

Onze dakdekkers hebben veel ervaring in alle soorten dakbedekkingen. Het maakt dus niet uit of u een plat dak of pannendak heeft in Oss. Wij verrichten werkzaamheden aan bitumen, EPBD daken, pannendaken en POCB dakbedekking.

Wat wij voor u kunnen betekenen, is een nieuw dak in Oss bedekken, een bestaand dak opnieuw bedekken, dakonderhoud, dak renovatie en dakgoot reparatie. Bij ons zijn ook professionele loodgieters in dienst die u graag helpen. Interesse? Bel naar: 06-18067230

dakker-of-een-loodgieter-in-Oss-nodig