personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Nijmegen?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

In Nijmegen en omgeving is ons dakdekkersbedrijf dé expert in diverse soorten dakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan dak reparatie, daklekkages opsporen, dakonderhoud, dakgoot reparatie en aanleggen van nieuwe daken. Of u nu een pannendak heeft of een plat dak met bitumen, POCB of EPBD dakbedekking: wij hebben ervaren dakdekkers die hier prima mee kunnen werken. Waarom ons dakdekkersbedrijf een zeer goede optie is voor uw dak in Nijmegen? Bij ons werken professionele dakdekkers en loodgieters die veel ervaring hebben. Wij vinden het belangrijk dat we altijd goede kwaliteit leveren en continuïteit. Nog een voordeel is dat we 24 uur voor u klaar staan voor onder andere daklekkages en andere problemen. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere dakbedekkingen en wij bieden eerlijke prijzen en heldere offertes.

Een daklekkage? U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Vanuit Nijmegen staan we altijd voor u klaar voor werkzaamheden aan uw plat dak of pannendak. De dakbedekkingen voor plat dak waarmee we ervaring hebben zijn: POCB, EPBD en bitumen dakbedekking. Heeft u een dakdekker nodig voor een dak reparatie omdat u een daklekkage heeft? Wij komen zo snel mogelijk naar u in Nijmegen toe. U kunt ons telefoonnummer 24 uur per dag bereiken voor acute gevallen. We zullen vervolgens proberen binnen 24 uur een dakdekker naar u toe te sturen om de lekkage op te sporen en op te lossen. Is uw dak in Nijmegen nog wel in goede staat? Om dit te achterhalen voeren we graag bij u een dakinspectie uit.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Advies nodig wat betreft de juiste dakbedekking? Vraag onze adviseurs

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Krijgt u een nieuw dak in Nijmegen, maar weet u nog niet zo goed welke dakbedekking het beste is? Ons dakdekkersbedrijf kan u hierbij helpen. Onze adviseurs kunnen u uitstekend adviseren over de diverse mogelijkheden qua dakbedekking en welke voor- en nadelen deze hebben. Om u een goed advies uit te brengen, komen de adviseurs eerst de situatie inventariseren. De dakbedekkingen die we kunnen bespreken zijn een pannendak of bitumen, POCB of EPBD dakbedekking voor een plat dak. Mocht u ons dakdekkersbedrijf ook inschakelen om een dak te leggen, dan kunt u ervan uitgaan dat dit duurzaam en onderhoudsvriendelijk wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

U kunt ons ook benaderen voor lekkages in huis en een dakgoot reparatie

Is in Nijmegen uw dakgoot stuk of heel erg verstopt? Bel dan voor een dakgoot reparatie en eventueel ook voor onze handige dakgoot preventie. We leggen dan een rooster in uw dakgoot dat schade voorkomt doordat het alle vuiligheid opvangt. Daarnaast kunt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen wanneer u een lekkage in huis opmerkt. Onze loodgieters helpen u dan graag. Bel vanuit Nijmegen naar: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch