personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanLoodgieter nodig?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

De loodgieter van BaVo Totaal Onderhoud B.V.

Wenst u de hulp van een vakkundige loodgieter bij u in de buurt? Dan zit u bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. helemaal goed. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van onderhoud aan uw dak. Heeft u te maken met een lekkage in uw huis? Of heeft uw dak een reparatie nodig? Dan staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of lees verder en kom meer te weten over de mogelijkheden die wij bieden als loodgieter.

De loodgieter voorkomt en verhelpt lekkages

Heeft u onverhoopt last gekregen van lekkage in uw woning? Wij willen dan uw lekkage snel en vakkundig verhelpen. Op deze manier kunnen wij verdere schade voor u voorkomen. Lekkage wordt binnen vaak (te) laat ontdekt. Dit komt doordat bij een lekkage de bovenste laag van het dak nat wordt en binnen in het huis niet. Dit kan houtrot tot gevolg hebben. Het behandelen van houtrot kan tot veel kosten leiden. Daarom is het verstandig om tijdig uw dak te laten controleren op lekkage. Gelukkig kunt u altijd onze vakkundige loodgieter inschakelen voor een grondige inspectie. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak.

lekkage in uw woning, bel nu voor een loodgieter van BaVo Totaal Onderhoud

Controle van uw cv-ketel door onze loodgieter

loodgieter met spoed

Naast het oplossen van een lekkage, kunt u onze loodgieter inschakelen voor onderhoud aan uw cv-ketel. Een regelmatige check van uw cv-ketel kan voorkomen dat u zonder warm water en verwarming zit op een moment dat het niet uitkomt. Tevens kunt u ten prooi vallen aan koolmonoxide wanneer uw cv-ketel niet meer veilig functioneert. Wanneer u ons inschakelt, sturen wij een gecertificeerde monteur die uw cv-ketel controleert. Met zijn jarenlange ervaring en grote kennis kan hij u op de juiste manier helpen. Wist u dat uw cv-ketel een hoger rendement oplevert wanneer hij regelmatig wordt gecontroleerd? Zo betaalt u in ieder geval niet te veel voor uw energierekening! Maak snel een afspraak met ons en laat uw cv-ketel grondig controleren.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Benader ons en maak een afspraak

Heeft u ook behoefte aan de hulp van een vakkundige loodgieter bij het oplossen van een lekkage? Of wenst u uw cv-ketel aan een inspectie te onderwerpen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze loodgieter helpt u dan graag verder met dakonderhoud, vochtbestrijding en onderhoud aan uw cv-ketel.

buizen lekkage in uw woning bel de loodgieter van BaVo Totaal Onderhoud