personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in IJsselstein?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

De dakdekkers en loodgieters van BaVo Totaal Onderhoud komen graag bij u in IJsselstein langs voor uiteenlopende dak- en loodgieterswerkzaamheden. Denk aan dak reparaties, daklekkages verhelpen en dakonderhoud van diverse soorten dakbedekkingen. De dakbedekkingen waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn POCB, bitumen, EPBD en dakpannen. Wij kunnen niet alleen met uw dak uit de voeten, ook bij lekkages in huis kunt u op ons rekenen. Wij hebben namelijk ook loodgieters in dienst. BaVo Totaal Onderhoud is opgericht door Daniël Baks en Kevin Vorst die opgeteld al meer dan 30 jaar ervaring hebben als dakdekker en loodgieter! Dankzij deze ruime ervaring, passie voor het vak en kennis, bieden zij particulieren in IJsselstein optimale kwaliteit en service op maat.

Uw daklekkage in IJsselstein snel en zorgvuldig gerepareerd

Ons dakdekkersbedrijf is u graag van dienst als u in IJsselstein een lekkage heeft aan uw dak. Wanneer u een lekkage opmerkt, is het verstandig snel een dakdekker in te schakelen zodat de schade niet erger wordt. In de meeste gevallen zit de daklekkage er al enige tijd voordat u deze opmerkt. Als u ons belt komen we binnen 24 uur langs om uw lekkage op te sporen en te verhelpen. U kunt ons tevens 24 uur per dag bellen voor alle problemen aan uw dak. Naast dak reparatie verrichten wij ook dakonderhoud. Dakonderhoud is een uitstekende manier om daklekkages en andere schade aan uw dak te voorkomen. Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in de volgende dakbedekkingen voor plat dak: POCD, bitumen en EPBD en pannendak.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Uw dakgoot reparatie zorgvuldig uitgevoerd door professionals

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Takjes, bladeren, veren, mos en vogelnestjes kunnen allemaal in uw dakgoot in IJsselstein terecht komen en ervoor zorgen dat deze verstopt raakt. Deze verstopping kan uiteindelijk een beschadiging veroorzaken. U kunt ons dakdekkersbedrijf dan inschakelen voor dakgoot reparatie. Om schade in de toekomst te voorkomen, kunt u gebruikmaken van onze dakgoot preventie. Er wordt dan een rooster in uw dakgoot geplaatst. Dit rooster vangt alle troep op, zodat het niet meer in uw dakgoot in IJsselstein terecht komt. U hoeft dan tevens uw dakgoot minder vaak schoon te maken!

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Vertrouw op ons ervaren team van dakdekkers en loodgieters

Ons dakdekkersbedrijf heeft veel ervaring in dakwerkzaamheden van diverse soorten dakbedekkingen. Of u nu een pannendak of plat dak heeft in IJsselstein: wij staan 24 uur per dag voor u klaar. De dakbedekkingen voor plat dak waarin wij gespecialiseerd zijn: EPBD, bitumen en POCB dakbedekking. Voor deze daken kunnen wij dakonderhoud, dak reparatie, dakrenovatie en dakgoot reparatie uitvoeren of een nieuw dak leggen.

U kunt ons ook bellen voor loodgieterswerkzaamheden. Interesse? Bel vanuit IJsselstein: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch