personen

  Vraag een vrijblijvende offerte aan  Dakdekker of loodgieter nodig in Houten?

  Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

  U heeft de beschikking over ervaren en deskundige dakdekkers, als u hen inschakelt via BaVo Totaal Onderhoud. Wij komen binnen een korte tijd naar u toe voor dak reparatie wanneer u last heeft van een daklekkage in Houten. U kunt ons hiervoor 24 uur per dag contacteren via de telefoon of het online contactformulier. Met een snelle techniek zal onze dakdekker de lekkage opsporen om deze vervolgens vakkundig te verhelpen. Bel ons ook voor dakbedekking, dakisolatie, aanleg van een nieuw dak in Houten, dakonderhoud, dak reparatie en dakreiniging. Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekkingen voor plat dak zoals bitumen, EPBD en POCB dakbedekking en daarnaast ook pannendaken. Bent u op zoek naar een loodgieter? Wij hebben ook professionele loodgieters in dienst.

  Dakgoot reparatie nodig in Houten

  Dakgoten reinigen is nodig om een verstopte of beschadigde dakgoot te voorkomen. Uw dakgoot kan naast verstopt ook beschadigd worden door storm. Als uw goot een beschadiging heeft opgelopen, is het goed om ons direct in te schakelen voor dakgoot reparatie. We kunnen u dan tevens kennis laten maken met onze dakgoot preventie. Deze bestaat uit een rooster dat permanent in uw dakgoot in Houten wordt gelegd. Troep zoals bladeren en takjes blijven op het rooster liggen, zodat deze niet meer in uw dakgoot terecht komen. Als u lagere onderhoudskosten en minder kans op schade aan uw dakgoot wilt, is onze dakgoot preventie een goed middel. Het rooster is geschikt voor elke dakgoot.

  dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

  Een specialist in diverse soorten dakbedekkingen nabij Houten

  loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

  In Houten en omgeving heeft ons dakdekkersbedrijf al veel ervaring in dak reparaties, het bekleden van daken en dakonderhoud. Wilt u EPBD, POCB of bitumen dakbedekking laten leggen op uw plat dak? Of wilt of heeft u een pannendak? BaVo Totaal Onderhoud staat voor u klaar. Als eerste voeren we een inventarisatie uit, waarna u een heldere offerte ontvangt van onze kosten. Bij ons dakdekkersbedrijf komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. Tevens zorgen we er altijd voor dat er uitstekende kwaliteit en continuïteit wordt geleverd.

  Neem contact met ons op

  Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
  Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

  Loodgieter of dakdekker nodig? Bel ons vanuit Houten

  Onze klanten in Houten kunnen altijd op de diensten van onze dakdekkers en loodgieters bouwen. Wij zijn namelijk 24 uur per dag te bereiken via het online contactformulier en het onderstaand telefoonnummer.

  Heeft u een daklekkage? Is uw dakgoot nodig aan reparatie toe? Zoekt u een expert in POCB, bitumen of EPBD dakbedekkingen voor plat dak of voor een pannendak? Schroom niet om ons te bellen. Ons telefoonnummer: 06-18067230.

  dakdekker-den-bosch