personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Eindhoven?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Bavo Totaalonderhoud is dé expert voor elk dak in Eindhoven. Onze dakwerkzaamheden bestaan onder andere uit dak reparatie, lekkages opsporen, dakgoot reparatie, dakbedekking (nieuwe daken en bestaande daken), daken renoveren en dakonderhoud. Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in pannendak en dakbedekkingen voor plat dak zoals POCB, EPBD en bitumen. Wat ons dakdekkersbedrijf onderscheidt van andere bedrijven is dat u van ons altijd een ervaren dakdekker over de vloer krijgt. Onze offertes zijn helder en wij staan 24 uur per dag voor u klaar. We leveren altijd kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze diverse keurmerken. U kunt profiteren van onze gratis dakinspectie in Eindhoven. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in lood- en zinkwerk. Naast ervaren dakdekkers hebben we ook loodgieters in dienst die u voortreffelijk van dienst kunnen zijn in Eindhoven.

Snelle hulp bij daklekkages

U kunt bij ons terecht als u een pannendak heeft in Eindhoven en voor diverse dakbedekkingen voor plat dak. Denk aan POCB dakbedekking, bitumen en EPBD. Heeft u last van daklekkages? Schakel ons dan in voor de dak reparatie. Ons telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar en u kunt ons ook de gehele dag en avond bereiken via het online contactformulier. Binnen 24 uur komen we langs om de lekkage op te sporen en te verhelpen. Wij verrichten daarnaast ook onderhoud en renovatie. Wil u graag weten hoe de staat van uw huidige dak is in Eindhoven? Schakel ons dan in voor een grondige inspectie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Advies in onderhoud en dakbedekkingen plat dak

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Krijgt u een nieuw dak en twijfelt u over het soort dakbedekking voor uw plat dak? Wij kunnen u hierbij uitstekend helpen en adviseren. Eén van onze deskundige adviseurs zal bij u in Eindhoven langskomen om de situatie te inventariseren en met u de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen u aangeven wat de voor- en nadelen zijn van diverse dakbedekkingen voor plat dak zoals bitumen, POCB en EPBD. Als u onze dakdekkers het dak laat leggen, wordt er altijd voor gezorgd dat dit zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk mogelijk gebeurt.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Bel ons ook voor dakgoot reparatie en lekkages in huis

Is uw dakgoot in Eindhoven kapot? BaVo Totaal Onderhoud komt graag bij u langs voor dakgoot reparatie en voor dakgoot preventie. Door middel van een rooster kunnen we ervoor zorgen dat uw dakgoot nooit meer verstopt of beschadigd raakt. Mocht u een lekkage in huis hebben, bel dan ook naar ons dakdekkersbedrijf. Bij ons zijn ervaren en professionele loodgieters werkzaam! Bel vanuit Eindhoven naar: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch