personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Ede?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Woont u in Ede en heeft u behoefte aan de hulp van een loodgieter of dakbedekkingsbedrijf bij een dakgoot reparatie, daklekkage of de dakbedekking van een plat dak? Kies dan voor de diensten van BaVo Totaal Onderhoud B.V. Wij hebben ons gespecialiseerd in dakonderhoud van alle soorten daken. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage aan uw dak? Dan willen onze dakdekker en loodgieter graag deze lekkage verhelpen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Lees dan verder of benader direct ons dakbedekkingsbedrijf voor het verhelpen van een daklekkage of een dakgoot reparatie in Ede.

Wij voorkomen daklekkage in Ede

Laat regelmatig een ervaren dakdekker langskomen voor een inspectie. Met een inspectie kunt u een ernstige lekkage op het dak voorkomen. Vaak wordt bij een daklekkage alleen de de buitenste laag van het dak nat. Voordat u een daklekkage binnen opmerkt, kan er lange tijd overheen gaan. Dit kan bijvoorbeeld houtrot tot gevolg hebben. Bespaar door houtrot te voorkomen en schakel ons in voor een vrijblijvende dakinspectie. Heeft u toch te maken gekregen met een lekkage aan uw dak of is uw dak beschadigd tijdens een storm? Wij helpen u graag met een vakkundige dak reparatie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Voor EPBD, POCB of Bitumen dakbedekking

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Onze specialisatie ligt bij dakrenovatie, dakgoot reparatie en onderhoud aan alle soorten daken. Wij helpen bijvoorbeeld bij EPDM daken, POCB daken, Bitumen daken, PVC daken of de dakbedekking van een plat dak. Wilt u nieuwe dakbedekking op uw woning? Wij geven u graag advies op maat bij het kiezen van de juiste dakbedekking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame dakbedekking als EPDM of een Bitumen dakbedekking. Ook voor de renovatie van een pannendak in Ede zit u bij ons goed.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Schakel de loodgieter in voor een dakgoot reparatie

Wanneer u hulp nodig heeft van een vakkundige loodgieter, helpen wij u graag verder. Onze vakman zal binnen no-time uw lekkage verhelpen. Heeft u te maken met een verstopte dakgoot? Benader onze loodgieter voor dakgootpreventie of een dakgoot reparatie. Hij kan bijvoorbeeld een permanent rooster in de goot aanbrengen. Met dit rooster kan regenwater snel worden afgevoerd. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden in Ede.

Neem contact op met onze dakdekker vanuit Ede

Heeft u behoefte aan de diensten van onze loodgieter of dakdekker? Neem dan contact met ons op vanuit Ede via 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij hopen u dan snel van dienst te zijn met een dakgoot reparatie of ander dakonderhoud in Ede.

dakdekker-den-bosch