personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanBekijk hier onze

Diensten

BaVo Totaal Onderhoud B.V is de expert voor elk dak! Wij verzorgen het dakdekken van nieuwe daken of het renoveren van bestaande daken, zowel platte daken als pannendaken. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij actief op daken in Midden- en Zuid Nederland.

Twijfelt u welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw platte dak? Of wilt u graag meer informatie en het tarief ontvangen voor uw eigen dakwerken? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen via onderstaand formulier of telefonisch via 06-18067230 of 06-53948552.

Dakbedekking

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker die voor u het opnieuw bedekken van een bestaand dak of het dekken van een nieuw dak kan verzorgen? BaVo Totaal Onderhoud B.V. helpt u bij alle vragen omtrent het vernieuwen of onderhouden van uw dak, de dakgoten zoals dakgoot reparatie en afwatering. Bovendien bent u bij ons verzekerd van 10 jaar garantie. Of het nu gaat om een groot oppervlak van een omvangrijk bedrijfspand, een aanbestedingsproject of een dak van een woning: bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. bent u ongeacht de omvang van uw dakoppervlakte verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Lees hier meer.

Dakbedekking

Dakrenovatie & onderhoud

img-20180118-wa0032

Dakrenovatie en onderhoud van uw dak zijn erg belangrijk. Als er een daklekkage is, wordt de bovenste laag van het dak nat en binnen het huis niet. Het kan dan ook erg lang duren voordat u de lekkage binnen merkt met alle gevolgen daarvan. Denk hierbij aan houtrot enz. U komt dan op erg hoge kosten en dat willen we natuurlijk niet. Laat daarom regelmatig een vrijblijvende dak inspectie uitvoeren door Bavo Totaalonderhoud om die problemen en kosten te voorkomen. Lees hier meer.

Lood- en zinkwerkzaamheden

Bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. kunt u ook terecht voor al uw loodwerk. Denk hierbij aan lood rondom de schoorsteen, scheiding van huis en dak, scheiding van huis en erker enz. Lood wordt door de jaren heen erg slecht en dun. Er komen dan ‘haar’ scheuren in het lood waardoor er water door sijpelt als het regent. Het gaat hierbij niet om liters water, maar het hout van het dak wordt wel nat en kan voor lekkage zorgen. Laat daarom uw lood op tijd vervangen door BaVo Totaal Onderhoud B.V. om problemen te voorkomen.
Ook hebben wij verschillende soorten loodvervangers zoals Ubiflex. Ubiflex is een milleuvriendelijke loodvervanger die in verschillende kleuren leverbaar is.

Voor alle soorten zinkwerk kunt u ook terecht bij BaVo Totaal Onderhoud B.V., zoals kilgoten, dakgoten, kleinere platte daken en maatwerk. Denk hierbij aan hemelwater afvoeren, daklijsten, enz voor net dat beetje meer aan uw huis. Bij maatwerk is goed meten erg belangrijk en daarom hebben wij jarenlange gespecialiseerde vakmensen in dienst die voor maatwerk de hand niet omdraaien! Onze loodgieter komt graag bij u langs.

bavo-dakdekker

CV Ketel onderhoud

cv-ketel-onderhoud

U wilt toch niet zonder warm water of zonder verwarming komen te zitten op momenten dat het u totaal niet uitkomt? Of extra gevaar lopen, omdat uw cv-ketel niet meer veilig functioneert? Of te veel betalen voor uw energierekening, omdat uw cv-ketel niet optimaal werkt?

Om uw cv-ketel continu in goede conditie te houden en veilig te laten functioneren, is regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel door een gecertificeerde monteur van groot belang. Bovendien levert uw cv-ketel levert een hoger rendement als deze regelmatig wordt onderhouden. Dan bent u bij ons, gezien onze jarenlange kennis en ervaring, aan het juiste adres.

Bij onze service- & onderhoudscontracten kunt u voor een vast maandbedrag gegarandeerd zijn van het optimaal en veilig functioneren van uw cv-ketel en bijhorende randapparatuur.

De voordelen van periodiek onderhoud voor u op een rijtje:

  • Voorkoming gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging
  • Minder kans op storingen
  • Langere levensduur van uw cv-ketel
  • Beste rendement van uw cv-ketel

Neem contact met ons op

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraag bij ons doet krijgt u altijd
binnen 24 uur de mogelijkheden en indicaties per mail toegestuurd.