personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakrenovatie

Dakrenovatie en onderhoud van uw dak zijn erg belangrijk. Als er een lekkage op het dak is, wordt de bovenste laag van het dak nat en binnen het huis niet. Het kan dan ook erg lang duren voordat u de lekkage binnen merkt met alle gevolgen daarvan. Denk hierbij aan houtrot enz. U komt dan op erg hoge kosten en dat willen we natuurlijk niet. Laat daarom regelmatig een vrijblijvende dak inspectie uitvoeren door Bavo Totaalonderhoud.
Dak renovatie en onderhoud voor alle daken
Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken die er zijn, dus u kunt bij ons voor alles terecht. Belt u gerust op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak met één van onze dak specialisten.

  • Pannen daken
  • Bitumen daken
  • PVC DakenDakrenovatie en onderhoud voorkomen

Dakonderhoud

Een dakrenovatie en onderhoud kunt u voorkomen door regelmatig het dak te laten inspecteren. Bavo Totaalonderhoud biedt een jaarlijkse dak inspectie waarbij wij elk jaar controleren hoe het dak de verschillende seizoenen heeft overleefd. Tijdens de inspectie controleren wij het dak op lekkages, schade en ander mogelijk onderhoud. Wij maken foto’s en video’s van de gevonden schade. Hierdoor heeft u een eerlijk beeld van de status van het dak en kunnen we gemakkelijk een offerte opstellen.

BaVo Totaal Onderhoud B.V. voert alle soorten dak onderhoud uit. Heeft u last van lekkage of een beschadigd dak? Dan kunnen wij deze repareren. In sommige gevallen is zelfs een dak renovatie noodzakelijk. Vaak is het huidige dak in een zeer slechte staat waardoor het zelfs gevaarlijk kan zijn voor de woning. Bavo Totaalonderhoud kan ook daken isoleren en nok vorst vervangen. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en zijn vooral werkzaam in Brabant. Bekijk ons werkgebied. Bij Bavo Totaalonderhoud vindt u een bijzondere 24 uurs service waarmee wij bij spoed binnen 24 uur kunnen helpen.

Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u zelf uw keuze maken. Onze adviseurs kunnen u uiteraard ook adviseren bij het maken van de juiste keuze.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Wat gebeurd er na de dakscan?

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Is uw interesse voor dak renovatie gewekt na het ontvangen van de prijsindicatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een offertebezoek. Nadat één van onze medewerkers bij u op locatie is geweest ontvangt u een offerte op maat met prijs- en materiaalspecificaties van de totale renovatie van het dak.

Voorkom lekkages aan uw dak

Periodiek onderhoud aan uw dak is erg belangrijk. U voorkomt hiermee lekkages en andere schade aan uw dak. Niet alle lekkages zijn namelijk zichtbaar in huis, doordat eerst de bovenste laag van uw dak nat wordt. Het duurt soms een lange tijd voordat de lekkage doordringt tot de isolatie en zichtbaar wordt in uw woning. Op dat moment staat u voor hoge kosten. Periodieke inspecties en onderhoud verlengen de levensduur van uw dak en kan eventuele problemen vroegtijdig helpen voorkomen.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

De werkzaamheden voor onze inspectie

  • Het één keer per jaar verwijderen en afvoeren van verontreinigingen, zoals bladeren, dennennaalden en dergelijke.
  • Het beoordelen, inspecteren en repareren van storingen c.q. lekkages in de volgende onderdelen: Dakbedekking – dakrandafwerking – dakuitlopen ten behoeve van het hemelwater – overige dakdoorgangen.
  • Het beoordelen van de aanwezige dakisolatie en eventuele vochtvorming hierin.
  • Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw dak door middel van een onderhoudscontract.

dakdekker-den-bosch