personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDaklekkage

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

BaVo Totaal Onderhoud B.V. bij een daklekkage

Heeft u te maken met een daklekkage en wilt u de lekkage graag laten opsporen door een vakman? Dan zit u bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. helemaal goed. Wij zijn uw totaalpartner wanneer u op zoek bent naar expert op het gebied van dakonderhoud. Met onze ruime ervaring op het gebied van zowel platte daken als pannendaken, weten wij altijd uw probleem op de juiste manier op te lossen. Benieuwd geworden op welke manier wij u kunnen helpen bij een lekkage aan uw dak? Lees dan verder of neem direct contact op en maak een afspraak voor een dak reparatie.

Hoe u een daklekkage kunt voorkomen

Wilt u een daklekkage in de toekomst voorkomen? Dan is het verstandig om regelmatig een deskundige in te schakelen om uw dak aan een inspectie te onderwerpen. Onze experts kunnen tijdens deze inspectie eenvoudig een lekkage opsporen en repareren. Een daklekkage wordt vaak pas (te) laat ontdekt. Dit komt doordat de bovenste laag van het dak nat is, maar u er binnen in het huis niks van merkt. Er kan een lange tijd overheen gaan, voordat u de lekkage aan uw dak binnen ook opmerkt. Dit kan bijvoorbeeld houtrot tot gevolg hebben. Om hoge kosten in de toekomst te voorkomen, is een goede preventie zeer belangrijk. Laat BaVo Totaal Onderhoud B.V. daarom een vrijblijvende dakinspectie uitvoeren. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Hoe wij een dakinspectie uitvoeren

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Waar controleren wij op tijdens een inspectie? Tijdens de jaarlijkse dakinspectie controleren wij hoe het dak de verschillende seizoenen heeft overleeft. Wind, water en kou hebben namelijk een grote invloed op uw dakbedekking. Wij checken het dak op schade, lekkages en onderhoud dat mogelijk moet worden uitgevoerd. Alle schade en lekkages die wij tegenkomen fotograferen wij. Zo krijgt u een eerlijk beeld van de stand van zaken. Op basis van de hoeveelheid werkzaamheden die wij moeten uitvoeren, stellen wij een offerte op.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Ook voor een dakrenovatie

Is uw dak in slechte staat? En is een dak reparatie niet voldoende? Dan kan een dakrenovatie verstandig zijn. Een slecht dak kan namelijk gevaarlijk zijn voor een woning en zijn inwoners. Tijdens een dakrenovatie kunnen wij de daken isoleren en eventueel de nokvorst vervangen. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een dakrenovatie? Benader ons dan en ontvang advies op maat.

Neem contact op bij lekkage aan uw dak

Wilt u ook een lekkage laten opsporen? Of heeft u behoefte aan een dak reparatie of een dakrenovatie? Benader ons dan via telefoonnummer 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij zullen dan de lekkage opsporen en de daklekkage verhelpen.

dakdekker-den-bosch