personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakgoot reparatie

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Wij helpen met de reparatie van uw dakgoot

Wenst u de hulp van een vakkundig bedrijf bij een dakgoot reparatie? Kies dan voor de diensten van BaVo Totaal Onderhoud B.V. Wij bieden de beste kwaliteit en een uitstekende service op het gebied van dakonderhoud. Een lekkende dakgoot kan niet goed meer water afvoeren wat kan leiden tot lekkage elders in huis. Maak daarom direct een afspraak met onze vakmannen voor de reparatie van uw dakgoot.

Dakgoot repareren of vervangen?

Een dakgoot vervangen is een dure aangelegenheid. Daarom kijken wij altijd eerst of de plaatselijke dakgoot reparatie mogelijk is. Bij een plaatselijke reparatie kan de rest van de dakgoot op zijn plek blijven zitten. Dat bespaart tijd en geld! Indien de schade groot is kunnen we ook kiezen voor een gedeeltelijke vervanging van de dakgoot.

Afhankelijk van het materiaal van uw dakgoot gebruiken wij verschillende technieken en materialen voor uw dakgoot reparatie. Zo maken wij onder andere gebruik van: kit, tape, pasta, solderen en bitumen reparaties.

Daarom Bavo Totaal Onderhoud

  • 24/7 bereikbaar voor lekkage en service
  • Bavo levert kwaliteit en duurzaamheid
  • Ervaren monteurs en dakdekkers
  • Snel ter plaatse binnen 24 uur na melding
  • Ook beschikbaar voor dakrenovatie, reiniging en onderhoud
dakgoot reparatie

Neem direct contact op voor dakgoot reparatie

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Voorkom verdere schade aan uw dakgoot met dakgootpreventie

Wat is dakgootpreventie precies? Tijdens onze dakgootpreventie werkzaamheden brengen wij een permanent rooster aan in uw goot. Met dit rooster worden takjes en bladeren tegengehouden, waardoor het regenwater snel en efficiënt kan worden afgevoerd. Het rooster zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van verstopte goten door vogelnesten, bladeren en kleine takjes. Wanneer de bladeren zijn opgedroogd, waaien zij gewoon van het rooster af. U hoeft uw goten daarom niet meer schoon te laten maken. U bespaart dus veel onderhoudskosten in de toekomst. Wenst u ons ook in te schakelen voor dakgootpreventie? Benader ons dan, ontvang meer informatie en maak een afspraak.

Wat zijn de voordelen van onze dakgootpreventie? Het eerste voordeel is dat het regenwater nu op de juiste manier kan worden afgevoerd. De kans op lekkage wordt op deze manier een stuk kleiner. Daarbij bespaart u ook op de kosten aan onderhoud en voorkomt u extra kosten door vervolgschade. Het tweede voordeel is dat het rooster op elke dakgoot past. Het rooster kan vlak en ongebogen worden geleverd, maar kan ook worden gebogen, zodat hij nog makkelijker is te monteren. Ten slotte heeft u bij ons 10 jaar fabrieksgarantie op de aluminium dakgootpreventie. Op onze installatiewerkzaamheden ontvangt u 5 jaar garantie.

Een vakkundige reparatie

Heeft u lekkage aan uw dakgoot? Dan kunt u ons altijd inschakelen voor een dakgoot reparatie. Onze werknemers zijn echte vakmannen en kunnen binnen no-time uw dakgoot weer op de juiste manier repareren. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en ontvang aanvullende informatie over onze werkzaamheden.

Benader ons voor een reparatie op maat

Heeft u ook behoefte aan de reparatie van uw dakgoot? Wij komen graag bij u langs om te helpen. Benader ons via telefoonnummer 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij helpen u graag met een vakkundige dakgoot reparatie.

dakgoot repareren

Vraag direct een offerte aan voor dakgoot reparatie

Vraag vandaag nog om een vrijblijvende offerte en voorkom verdere schade aan uw dakgoot door snelle reparatie. Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.