personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker nodig?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Kies voor ons dakbedekkingsbedrijf

Bent u op zoek naar een deskundig dakbedekkingsbedrijf dat u kan helpen met dakonderhoud, dakreparaties en dakrenovaties? Kies dan voor de diensten van BaVo Totaal Onderhoud B.V. Onze dakdekker kan u met zijn ruime ervaring en grote kennis op het gebied van dakonderhoud altijd op de juiste manier helpen met dakproblemen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een lekkage of een dakrenovatie? Lees dan verder of maak direct een afspraak met onze dakdekker.

Het dakbedekkingsbedrijf voor de verzorging van uw dak

Wij zijn uw professionele dakdekker die zich heeft gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden in Brabant, Midden- en Zuid-Nederland. Wij verzorgen het dakdekken van nieuwe daken, maar u kunt ons ook inschakelen voor het renoveren van bestaande daken. Van platte daken tot pannendaken, wij weten hoe we iedere klus het beste aan kunnen pakken. Wenst u een nieuwe dakbedekking voor uw woning? Maar weet u niet welke dakbedekking bij uw woning past? Wij geven u graag advies op maat. Kies bijvoorbeeld voor een EPDM of Bitumen dakbedekking. Wat zijn uw wensen wat betreft een nieuw dak? Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Hoe onze dakdekker een lekkage kan voorkomen

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Wilt u in de toekomst een dakreparatie of dakrenovatie voorkomen? Dan is het verstandig om jaarlijks uw dak te laten controleren door een expert. Wij helpen u graag met een grondige inspectie van uw dak. Een daklekkage wordt vaak (te) laat opgemerkt. Dit komt doordat de buitenste laag van het dak nat wordt en u er binnen niets van merkt. Wanneer u er binnen last van krijgt, is de lekkage vaak al in een vergevorderd stadium en kan er houtrot zijn ontstaan. Dit kan tot veel onnodige kosten leiden. Wanneer de lekkage tijdig wordt opgemerkt, kan hij eenvoudig worden opgelost en voorkomt u deze kosten. Tijdens de inspectie maken wij foto’s en video’s van de lekkage of schade die wij hebben gevonden. Zo krijgt u een eerlijk beeld van de status van uw dak. Ten slotte stellen wij een offerte voor u op met een overzicht van de nodige werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Benader ons voor een inspectie of onderhoud

Schakel onze dakdekker in voor een grondige inspectie, reparatie of renovatie van uw dak. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-18067230. Mailen kan ook via info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Ons dakbedekkingsbedrijf zal u dan zo snel mogelijk helpen met vakkundig dakonderhoud.

dakdekker-den-bosch