personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker Vught

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Dakdekker Vught en omgeving

Dakdekker Vught en omgeving? Bent u op zoek naar een ervaren en professionele dakdekker in Vught? BaVo Totaal Onderhoud kan u helpen bij daklekkages, dak reparatie en het leggen van diverse soorten dakbedekkingen voor een plat dak, zoals P.O.C.B. dakbedekking of Bitumen. Via ons kunt u ook een goede loodgieter inschakelen. BaVo Totaal Onderhoud is opgericht door loodgieter en dakdekker Daniël Baks en dakdekker Kevin Vorst. Samen hebben ze al ruim 30 jaar ervaring in deze vakgebieden en is het hun passie om particulieren in Vught te voorzien van de beste service, vakmanschap en diensten op maat. Vrijblijvende Offerte op maat.

Uw expert in diverse soorten dakbedekkingen

Indien gewenst kunnen wij U na inspectie van Uw dak direct een prijs doorgeven van de kosten van een eventuele reparatie of renovatie van Uw dak. U weet meteen waar U aan toe bent.? Bent u op zoek naar een dakdekker in Vught? Stop dan met zoeken, want u bent bij ons aan het juiste adres. Ervaren specialisten die uit de voeten kunnen met elk soort dak en alle soorten werkzaamheden op en rondom uw dak. Wij komen graag bij u langs om de lekkage op te sporten en vervolgens snel en veilig op te lossen.

We komen ook langs om de volgende dakbedekkingen op plat dak te leggen zoals POCB dakbedekking en bitumen. Onze dakdekkers stellen altijd heldere offertes op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u voor BaVo Totaal Onderhoud kiest, dan krijgt u optimale kwaliteit en continuïteit.

dakker-of-een-loodgieter-in-waalwijk-nodig

Voorkom daklekkages door dakgoot preventie

loodgieter-en-dakdekker-Waalwijk

U weet vast wel dat het verstandig is om met regelmaat uw dakgoten in Vught te reinigen. Dit is nodig om schade en verstopping van de dakgoot te voorkomen. Mocht u toch schade oplopen, dan komen we graag bij u langs voor dakgoot reparatie. Daarnaast kunt u ons benaderen voor onze handige dakgoot preventie.

We leggen dan een permanent rooster in uw dakgoot. Hierop blijven takjes, bladeren en andere troep op liggen, zodat ze niet in uw dakgoot in Vught terecht komen. Voordeel van onze dakgoot preventie is minder onderhoudskosten, geschikt voor elke dakgoot en minder kans op dakgoot schade.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Bel ons vanuit Vught voor een dakdekker

Wij staan graag op elk moment van de dag voor onze klanten in Vught klaar. Daarom kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken of contact opnemen via het online contactformulier.

Heeft u een lekkage in huis?

Schakel dan snel onze loodgieter in. Heeft u een daklekkage of wilt u iemand laten langskomen voor een dak of dakgoot reparatie? Ook dan staan we voor u klaar. Onze dakdekkers zijn expert in pannendaken en dakbedekkingen voor plat dak zoals bitumen en POCB dakbedekking. Telefoonnummer: 06-18067230.

dakdekker vught