Dakdekker Oosterhout

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Bent u in Den Bosch op zoek naar een ervaren en professionele dakdekker of loodgieter? BaVo Totaal Onderhoud kan u helpen bij daklekkages, dak reparatie en het leggen van diverse soorten dakbedekkingen voor een plat dak, zoals POCB dakbedekking, EPBD of Bitumen. Via ons kunt u ook een goede loodgieter inschakelen. BaVo Totaal Onderhoud is opgericht door loodgieter en dakdekker Daniël Baks en dakdekker Kevin Vorst. Samen hebben ze al ruim 30 jaar ervaring in deze vakgebieden en is het hun passie om particulieren in Den Bosch te voorzien van de beste service, vakmanschap en diensten op maat.

Uw daklekkage in Den Bosch deskundig gerepareerd

Daklekkages komen geregeld voor in Den Bosch en omgeving. Mocht u een lekkage aan uw dak hebben, dan komen we graag bij u langs. Soms kan het een tijdje duren voordat u een daklekkage opmerkt. Helaas is er in die tussentijd vaak wel al wat schade aangericht, zoals houtrot. Wij komen graag bij u langs om de lekkage op te sporten en vervolgens snel en veilig op te lossen.

Wij zijn zelfs 24 uur per dag voor u bereikbaar. Wat eigenlijk het beste is, is daklekkage zoveel mogelijk voorkomen, omdat het hoge kosten met zich mee kan brengen. Laat daarom regelmatig onderhoud verrichten aan uw dak in Den Bosch. Zo kunnen daklekkages sneller opgespoord worden. Wij verrichten dak reparaties aan de volgende daken: pannendaken, EPBD daken, Bitumen daken, PVC daken en POCB dakbedekking.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Zorgvuldige dakgoot reparatie

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Niet alleen uw dak in Den Bosch heeft dagelijks veel te verduren, uw dakgoten ook. Dakgoten kunnen snel vervuild raken door takken, mos, regenwater en nog veel meer.

Als dakgoten niet regelmatig worden schoongemaakt, kunnen ze snel gaan lekker of verstopt raken. U kunt BaVo Totaal Onderhoud inschakelen wanneer u een snel en zorgvuldig bedrijf zoekt voor uw dakgoot reparatie. Tijdens de dakgoot reparatie kunt u meteen onze dakgoot preventie krijgen. Dit is een rooster dat we in uw goot leggen. Het rooster vangt alle vuiligheid op, zodat deze niet meer in uw goot terecht komt.

Vraag een gratis offerte aan!

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Bavo Totaalonderhoud, ervaren dakdekkers voor alle dakbedekkingen

Of u in Den Bosch nu een pannendak heeft of een bedrijf zoekt voor de dakbedekking voor uw plat dak: onze ervaren dakdekkers kunnen met alles overweg. Ook met POCB dakbedekking, EPBD en bitumen.

Ons team kan uw huidige dak in Den Bosch opnieuw bedekken, renoveren of een nieuw dak voorzien van professionele dakbedekking.

Bel ons dakdekkersbedrijf ook wanneer u last heeft van daklekkages of een bedrijf nodig heeft voor dakgoot reparaties. We kunnen ook het loodgieterswerk verrichten! Telefoonnummer: 06-18067230.

dakdekker-den-bosch