personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanErvaren team Dakbedekkingen

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker die voor u het opnieuw bedekken van een bestaand dak of het dekken van een nieuw dak kan verzorgen? BaVo Totaal Onderhoud B.V. helpt u bij alle vragen omtrent het vernieuwen of onderhouden van uw dak, de dakgoten en afwatering. Bovendien bent u bij ons verzekerd van 10 jaar garantie. Of het nu gaat om een groot oppervlak van een omvangrijk bedrijfspand, een aanbestedingsproject of een dak van een woning: bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. bent u ongeacht de omvang van uw dak oppervlakte verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Dak soorten en dakbedekkingen
De dakdekkers van BaVo Totaal Onderhoud B.V. hebben jarenlange ervaring in het bekleden van daken, het plegen van onderhoud, uitvoeren van reparaties en het doen van inspecties. Afhankelijk van de kenmerken van het dak en uw wensen, kunnen we uw dak bedekken met:

    • Zink
    • POCB-dakbedekking
    • Bitumen
    • Groen (dus met plant- en mossoorten, zogenaamd vegetatiedak

Deskundig advies

Laat u altijd goed adviseren over het soort dakbedekking dat geschikt is voor uw dak. Want vanzelfsprekend wilt u dat het dak dat de dakdekker aanbrengt, zo lang mogelijk meegaat en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. Indien u dit wenst kan een van onze adviseurs ter plekke de situatie inventariseren en u uitleg geven over de verschillende mogelijkheden. Ook vertelt hij u alles over de voor- en nadelen van de diverse soorten dakbedekking.

Inspectie door een dakdekker

Weet u niet zeker of uw dak vervangen moet worden of wilt u liever eerst een inspectie laten uitvoeren? Ook hiervoor kunt u onze dakdekkers en ingenieurs inschakelen. Na zorgvuldige inventarisatie ontvangt u een beknopt rapport met informatie over de staat van uw dak en wat eventueel nodig is om het weer in de gewenste staat te herstellen of te vervangen. Meer informatie over dakinspectie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Zo herkent u een goede dakdekker

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Zo herkent u een goede dakdekker
Een goede dakdekker beheerst zijn vak tot in het kleinste detail. Dat is belangrijk, want juist in de hoeken en hellingen is precisie erg belangrijk. Een goede dakdekker herkent u aan diverse eigenschappen:
Hij heeft kennis over de verschillende soorten dakbedekkingen en kan u een goed advies geven, inclusief een passende calculatie. Bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. mag u voor het inhuren van een dakdekker altijd een heldere offerte verwachten, u weet dus precies waar u aan toe bent.
U kunt niet alleen rekenen op expertise bij het leggen van een dak, maar ook wanneer er onderhoud of reparatie nodig is, is de dakdekker snel paraat. Bij BaVo Totaal Onderhoud B.V.bent u verzekerd van een 24-uursdienst die snel reageert bij calamiteiten.
Zekerheid krijgt u door de vakkundigheid van een grote organisatie. Het team dakdekkers van BaVo Totaal Onderhoud B.V. garandeert continuïteit. Bovendien waarborgen onze vele keurmerken kwaliteit.

Bitumen dakbedekking
De bitumen daken zijn de meest voorkomende platte daken in Nederland. Bavo Totaalonderhoud is zeer gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van bitumen daken.Bitumen dakbedekking of dakleer is een prima dakbedekking die vele jaren meegaat. Bitumen wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het bedekken van carports, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren. De gemiddelde levensduur van een bitumen dakbedekking is 25 jaar. Bitumen dakbedekking is waterdicht, ijzersterk, bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht op diverse materialen.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Jaarlijks onderhoud bitumen dakbedekking

Het is verstandig 1x per jaar uw bitumen dakbedekking te controleren op gras, mos en andere vervuiling. Door uw dak op deze manier schoon te houden zorgt u voor een langere levensduur van de dakbedekking.
Wij komen altijd met een betrouwbare en goedkope oplossing om uw bitumen dakbedekking te vervangen. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak bij Bavo Totaalonderhoud met één van onze dak specialisten. Bitumen dakbedekking of dakleer is een prima dakbedekking die vele jaren meegaat. Bitumen wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het bedekken van carports, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren. De gemiddelde levensduur van een bitumen dakbedekking is 25 jaar. Bitumen dakbedekking is waterdicht, ijzersterk, bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht op diverse materialen.

dakdekker-den-bosch