personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakbedekking plat dak

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

De dakbedekking van een plat dak

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met de dakbedekking van een plat dak? Dan bent u bij dakbedekkingsbedrijf BaVo Totaal Onderhoud B.V. aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van dakonderhoud. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in alle soorten daken zoals POCB, EPDM en Bitumen dakbedekking. Wilt u meer te weten komen over deze soorten dakbedekking? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor onderhoud aan uw dak.

Advies bij het kiezen van de juiste dakbedekking

Wilt u graag geadviseerd worden door een expert over welke dakbedekking het beste bij uw woning past? Wij helpen u graag met advies op maat. Kies bijvoorbeeld voor EPDM daken. Dit type dakbedekking is duurzaam en recyclebaar. Daarnaast is deze dakbedekking milieuvriendelijk, onderhoudsvrij, wortelbestendig en heeft het een hoge elasticiteit. EPDM wordt gebruikt op platte daken en wordt gelijmd in plaats van gebrand. EPDM wordt doorgaans uit 1 stuk en zonder naden gelegd. Dit verkleint de kans op daklekkage.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Bitumen dakbedekking

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Naast EPDM, kunt u ook kiezen voor Bitumen dakbedekking. Bitumen is de meest voorkomende dakbedekking op platte daken. Wij weten ook zeer goed hoe wij dit type dakbedekking kunnen aanleggen en renoveren. Bitumen gaat vele jaren mee en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het bedekken van carports, veranda’s, aanbouwen, dakkapellen en schuren. Bitumen is waterdicht, zeer sterk, heeft een grote kleefkracht en is zeer goed bestand tegen chemische stoffen. Doorgaans gaat dit type dakbedekking ongeveer 25 jaar mee. Om voor een nog langere levensduur te zorgen, is het verstandig om de dakbedekking een keer per jaar te laten controleren op gras, mos en andere vervuiling.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

De voordelen van POCB dakbedekking

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een POCB dakbedekking. POCB heeft als groot voordeel dat het licht, flexibel en veilig verwerkbaar is. Daarbij heeft het ook nog een DUBO-keurmerk. Dit betekent dat het product duurzaam en recyclebaar is. POCB is een eenlaags systeem dat universeel toepasbaar is. Naast EPDM, Bitumen en POCB, kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten dakbedekking voor plat dak zoals PVC. Ten slotte zijn wij ook uw partner bij pannendaken.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer te weten komen over de verschillende soorten daken waar wij het onderhoud van verzorgen? Benader ons dan via 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met vakkundig onderhoud aan uw EPDM, POCB of Bitumen dakbedekking.

dakdekker-den-bosch