personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanLoodgieter of dakdekker nodig in Boxtel?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Zocht u in of omtrent Boxtel een professionele en ervaren loodgieter of dakdekker? BaVo Totaal Onderhoud komt graag langs voor dak reparatie, daklekkages en het leggen van verschillende soorten dakbedekkingen voor plat dak, zoals EPBD, bitumen of POCB dakbedekking. Wij hebben ook ervaren loodgieters in dienst. Sterker nog, BaVo Totaal Onderhoud is opgericht door loodgieter en dakdekker Daniël Baks, in samenwerking met Kevin Vorst die dakdekker is. Samen beschikken ze over ruim 30 jaar ervaring in het vak. Hun doel is particulieren in Boxtel en omgeving excellent vakmanschap, service en werkzaamheden op maat aan te bieden.

Laat uw daklekkage in Boxtel professioneel repareren

Daklekkages in Boxtel en omstreken komen geregeld voor. Als u last heeft van een lekkage aan uw dak, kunt u beroep doen op ons dakdekkersbedrijf. Het vervelende van een daklekkage is dat het soms enige tijd kan duren voordat u deze opmerkt. Ondertussen heeft de lekkage wel al schade aangericht. Denk bijvoorbeeld aan houtrot.

Onze dakdekker kan de lekkage snel opsporen en verhelpen. Ons dakdekkersbedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Het is eigenlijk beter om daklekkages te voorkomen, in plaats van te repareren. Een dak reparatie kan namelijk flink wat geld kosten. Ons dakdekkersbedrijf voert graag uw dak onderhoud in Boxtel uit. Onze dakdekkers voeren dak reparaties uit aan EPBD daken, PVC- en bitumen daken, pannendaken en daken met POCB dakbedekking.

loodgieter-en-dakdekker-Boxtel

Deskundige dakgoot reparatie en dakgoot preventie

dakker-of-een-loodgieter-in-Boxtel-nodig

Uw dak in Boxtel heeft dag in dag uit flink wat te verduren. Dat geldt ook voor uw dakgoot. Bladeren, takjes en vogelnesten kunnen allemaal in uw dakgoot belanden en deze beschadigen. Mocht u niet met enige regelmaat uw dakgoten schoonmaken, dan raakt deze verstopt.

U kunt BaVo Totaal Onderhoud benaderen als uw dakgoot kapot is en u een bedrijf zoekt voor zorgvuldige dakgoot reparatie. Als u wilt kunnen we meteen onze dakgoot preventie toepassen. Dit is een rooster dat in uw dakgoot wordt geplaatst. Het rooster vangt bladeren, takjes, etc. op, dat daardoor dus niet meer in uw dakgoot belandt, en voorkomt zo beschadiging.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Bavo Totaalonderhoud, ervaren dakdekkers en loodgieters

Of u in Boxtel nu een plat dak heeft of een pannendak: onze dakdekkers zijn ervaren in elke soort dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan EPBD daken, POCB dakbedekking of bitumen. Het ervaren team aan dakdekkers kan bestaande daken in Boxtel opnieuw bedekken, een nieuw dak voorzien van mooie dakbedekking of daken renoveren.

U kunt ons ook benaderen voor dakgoot reparaties of wanneer u op zoek bent naar een goede loodgieter. Wij zijn te bereiken op: 06-18067230.

dakdekker Boxtel