personen

Vraag een vrijblijvende offerte aanDakdekker of loodgieter nodig in Arnhem?

Kies voor BaVo Totaal Onderhoud

Bent u in de omgeving van Arnhem op zoek naar een loodgieter of dakbedekkingsbedrijf dat u kan helpen met een daklekkage, een dakgoot reparatie of de dakbedekking van een plat dak? Dan zit u bij BaVo Totaal Onderhoud B.V. helemaal goed. Wij voeren alle soorten dakonderhoud uit. Heeft u last van lekkage aan uw dak? Onze dakdekker en loodgieter komen graag bij u langs om de lekkage te verhelpen. Meer weten over onze diensten? Lees dan verder of schakel ons dakbedekkingsbedrijf direct in voor een dakgoot reparatie of het verhelpen van een daklekkage in Arnhem.

Voorkom daklekkage in Arnhem met ons dakonderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw dak door een ervaren dakdekker is heel belangrijk. Als u bijvoorbeeld last heeft van lekkage op het dak, wordt de buitenste laag van het dak nat en niet binnen in uw huis. Er kan een lange tijd overheen gaan voordat u de daklekkage binnen opgemerkt. Dit kan leiden tot problemen als houtrot. Om de kosten van houtrot te voorkomen, is het verstandig om regelmatig een vrijblijvende dakinspectie te laten uitvoeren. BaVo Totaal Onderhoud B.V. wil u daar graag mee helpen. Heeft u onverhoopt toch last gekregen van een lekkage aan uw dak of is uw dak beschadigd? Wij komen graag bij u langs voor een vakkundige dak reparatie.

dakker-of-een-loodgieter-in-den-bosch-nodig

Onderhoud aan uw EPBD of Bitumen dakbedekking

loodgieter-en-dakdekker-den-bosch

Wij doen dakgoot reparatie, dakrenovatie en onderhoud aan alle soorten daken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan EPDM, POCB daken, Bitumen daken, PVC daken of de dakbedekking van een plat dak. Behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste dakbedekking? Onze dakdekker informeert en adviseert u graag verder. Met onze ruime ervaring geven wij u graag advies op maat. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame dakbedekking als EPDM of ga voor een Bitumen dakbedekking. Maar ook de renovatie van een pannendak in Arnhem is mogelijk.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
Het team van BaVo Totaal Onderhoud staat graag voor u klaar.

Onze loodgieter voor een dakgoot reparatie

Heeft u behoefte aan de hulp van een deskundige loodgieter? Ook dan zit u bij ons helemaal goed. Wij kunnen uw lekkage in huis snel en vakkundig verhelpen. Heeft u last van verstopte dakgoten? Onze loodgieter helpt met dakgootpreventie en dakgoot reparatie. Onze loodgieter kan bijvoorbeeld een permanent rooster in uw goot aanbrengen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Benader ons dan vanuit Arnhem.

Benader onze dakdekker vanuit Arnhem

Wilt u gebruikmaken van de diensten van onze loodgieter of dakdekker? Benader dan ons bedrijf vanuit Arnhem via 06-18067230 of mail naar info@bavototaalonderhoud.nl. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Onze loodgieter en dakdekker komt dan graag bij u langs in Arnhem voor een dakgoot reparatie of ander onderhoud aan uw dak.

dakdekker-den-bosch